SCC.jpg

Nieuws

ProDelta faciliteert verdere groei CTG en verwelkomt SCC Bevrachting B.V.

Onlangs heeft ProDelta ruim 5.000 m² warehouse en 400 m² kantoorruimte verhuurd aan Cargo Terminal Gadering B.V. Het betreft een modern logistiek complex gelegen aan de Propaanweg te Rotterdam.

CTG is al reeds 13 jaar huurder bij ProDelta en is in die tijd gegroeid van circa 4.000 m² warehouse naar momenteel ruim 30.000 m². Cargo Terminal Gadering B.V. is een onderdeel van CTG beheer B.V., waar zowel Cargo Terminal Gadering B.V. als CTG-Logistics B.V. onderdeel van uitmaken. Cargo Terminal Gadering B.V. verzorgt o.a. het containertransport en het lossen en laden van containers en trailers. CTG-Logistics B.V. is gespecialiseerd in het vervoeren van alle groupage zendingen door geheel Europa. Vanaf 1 maart 2021 zal ook SCC Bevrachting B.V. / SCC Warehousing B.V. ruim 3.000 m² warehouse en circa 400 m² kantoor gaan huren in het logistieke complex gelegen aan de Propaanweg 75 te Rotterdam.

SCC is een allround logistiek dienstverlener actief op het gebied van transporten, containeroverslag, opslag en verschillende logistieke concepten. SCC is gevestigd in Rotterdam, Bremen, Hamburg en Ludwigshafen en reeds 10 jaar actief in Nederland. Ooms makelaars trad bij deze verhuur op namens ProDelta.

SCC