5K9B1211-Large.jpg

Nieuws

ProDelta Real Estate verkoopt circa 16.000 m² bedrijfs- & kantoorruimte aan Intervest Offices & Warehouses

Deze locatie gelegen aan de Rietveldenweg in ’s-Hertogenbosch omvat vier gebouwen van in totaal circa 16.000 m² op een perceel van circa 34.000 m² en grenst aan de bestaande grondpositie van Intervest, waardoor de lange termijn ontwikkelingsmogelijkheden van de volledige site worden verbeterd.

De totale oppervlakte van de bestaande gebouwen bedraagt circa 5.500 m² cross-dockruimte en ruim 10.000 m² bedrijfs- & kantoorruimte. De gebouwen zijn in gebruik door twee huurders actief in de technologische en logistieke sector. De site heeft een bezettingsgraad van 100%.

ProDelta ontwikkelt en beheert logistiek en industrieel vastgoed in de Delta van de Rotterdamse Haven en in het gebied tussen de lijn Rotterdam – Ruhrgebied en de lijn Rotterdam – Antwerpen.
De huidige portefeuille omvat circa 600.000 m² en hieraan zal in 2020 ruim 100.000 m² logistiek vanuit eigen ontwikkeling worden toegevoegd.

Verkoper Pro Delta Real Estate werd in deze transactie commercieel geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam & juridisch door Loyens & Loeff. DLA Piper is voor deze transactie opgetreden als juridisch adviseur van Intervest.

1