frankeneng-1.jpg

Nieuws

ProDelta behaalt als eerste in Nederland het Excellent Nieuwbouw Oplevercertificaat volgens BREEAM 2020.

ROTTERDAM - ProDelta heeft een buitengewone mijlpaal bereikt op het gebied van duurzaam bouwen en ontwikkelen. Ons nieuwste project, het distributiecentrum DC Frankeneng in Ede, is bekroond met het Excellent Nieuwbouw Oplevercertificaat volgens de BREEAM-richtlijn 2020. Hiermee is DC Frankeneng het allereerste complex in Nederland, dat volgens deze richtlijn is gecertificeerd.

Frankeneng 2

DC Frankeneng is een toonbeeld van duurzaam ontwerp en bouw. Het integreert energiebesparende technologieën, milieuvriendelijke materialen en groene ruimteplanning, hetgeen resulteert in een functioneel en milieuvriendelijk gebouw. Tevens is er een vrije stapelhoogte van maar liefst 15.20 m gerealiseerd.

ProDelta hecht veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met haar huurders, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten in een hoogwaardig , duurzaam gebouwd Distributiecentrum.

Onze dank gaat uit naar Lois Advies en VDR Bouwgroep voor de prettige samenwerking en hun cruciale rol in dit proces. Hun expertise en toewijding hebben dit mede mogelijk gemaakt. Daarnaast willen wij onze huurders Brocacef, Unilin/Peitsman en Lobbes bedanken voor het vertrouwen.

Met de realisatie van DC Frankeneng is er een mooie stap gezet t.a.v. duurzaam bouwen!

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer S. van Zwienen, bereikbaar via 010-8920470 of s.vanzwienen@prodelta.nl.