Vlissingen1.jpg

Nieuws

ProDelta verkoopt Logistiek complex San Marinoweg 16-20 te Vlissingen

ProDelta heeft op 30 december 2022 het logistieke complex gelegen aan de San Marinoweg 16 – 20 te Vlissingen verkocht aan Bulk Terminal Zeeland (BTZ).

Het complex dat in 2003 is ontwikkeld en ruim 30.000 m² omvat, is door ProDelta in 2007 verworven en sinds die tijd continu verhuurd geweest aan diverse bedrijven. Sinds 2017 is het complex in gebruik door BTZ.

BTZ houdt zich bezig met de overslag van alle soorten droge bulk: van houtpellets en biologische agriproducten tot stortstenen voor de versteviging van windturbines op zee. Het complex van BTZ in Vlissingen-Oost is in de afgelopen jaren enorm gegroeid: van 2,5 naar 21 hectare en het distributiegebouw aan de San Marinoweg maakt hier integraal onderdeel van uit.

ProDelta Real Estate zal zich de komende jaren focussen op de uitbreiding van haar portefeuille in logistiek en industrieel vastgoed. Zowel nationaal als internationaal. Verder zal er nadrukkelijk worden ingezet op de groei van haar portefeuille gericht op senioren woningen en particulieren woonzorgvoorzieningen.

Vlissingen1

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ProDelta Real Estate:

De heer F. van Dijk

T: 010 89 20 470

E: f.vandijk@prodelta.nl