DSC06658.jpg

Nieuws

Toll Global Forwarding (Netherlands) B.V. huurt unit 8 van nieuwbouwontwikkeling Distriport Waalhaven

ProDelta heeft in fase II van de ontwikkeling van Distriport Waalhaven wederom een unit verhuurd. Toll Global Forwarding (Netherlands) B.V. wordt de nieuwe huurder van unit 8. Het gehuurde betreft 4.243 m² bedrijfsruimte, circa 633 m² mezzanine en 486 m² kantoorruimte in Distriport Waalhaven te Rotterdam.

Toll Global Forwarding (Netherlands) B.V. is onderdeel van de Australische TOLL Group, welke wereldwijd actief is op het gebied van goederenvervoer: Ocean Freight, Air Freight, Sea-Air en Rail Transportation.

Distriport Waalhaven is conform Breeam NL Nieuwbouw Very Good gecertificeerd. Door de unieke ligging en multimodale bereikbaarheid is de Waalhaven dé ideale plek voor logistieke, industriële, maritieme en zakelijke dienstverlening en de lichte en maritieme industrie. Het nieuwe distributiecentrum van ca. 26.000 m² is in twee fases gerealiseerd en opgeleverd. Met de verhuur van deze unit zijn nagenoeg alle units verhuurd, alleen unit 7 is nog beschikbaar.

Namens ProDelta, heeft De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. bemiddeld bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst.

DSC06654