K9B9104-2-Large.jpg

Commodity Park - ADR Park Rotterdam

Commodity Park - ADR Park Rotterdam

Veiligheid, Degelijkheid en Flexibiliteit vormen de kernwaarden voor Commodity Park Rotterdam. Commodity Park Rotterdam is door ProDelta ontwikkeld en omvat 71.000 m² hoogwaardige bedrijfsruimte, gecompartimenteerd in 28 units vanaf 2.150 m². De robuuste betonbouw (kolommen, liggers, vloeren en gevels) maakt het project onderscheidend in de Rotterdamse haven en maakt het uitermate geschikt voor de opslag van commodities. Ook zijn de benodigde vergunningen verkregen voor de opslag van gevaarlijke goederen (ADR goederen). Voor verhuur beschikbare units kunnen zonder een lange milieuvergunningsprocedure worden getransformeerd naar een opslag voor ADR goederen.

Status

Verhuurd

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
Commodity Park Rotterdam is gunstig gelegen langs rijksweg A15/N15 (Europoort-Nijmegen). Na de Suurhoffbrug is Commodity Park Rotterdam te bereiken via de afslag Oostvoorne (havennummer 7000-7100), de Dolfijnweg 2-58.

Openbaar vervoer:
Met openbaar vervoer is Commodity Park Rotterdam bereikbaar via enkele busdiensten.

Transferium Maasvlakte:
Direct naast het Commodity Park Rotterdam is het Transferium Maasvlakte gelegen. De Fast Ferry meert dagelijks drie keer in de ochtend en drie keer in de middag aan bij het Transferium Maasvlakte. Woon je op de noordoever van de Nieuwe Waterweg en werk je op de Maasvlakte, dan heb je nu een snelle verbinding over het water.

Commodity Park - ADR Park Rotterdam

Adres

Dolfijnweg 2 - 58
3199 MD Rotterdam
Nederland

Metrage

Warehouse: 70.399 m²
Mezzanine: 2.337 m²
Kantoorruimte: 767 m²

Locatie