K9B6899-Large.jpg

DC Ede

Dit distributiecentrum is in 2011 door ProDelta verworven en omvat in totaal 21.080 m² warehouse, 1.209 m² kantoorruimte en 869 m² VAS-ruimte. DC Ede ligt direct aan de A12 op bedrijventerrein De Heestereng. Samen met de A15 is de A12 de belangrijkste logistieke as richting het Oosten van Nederland. ProDelta heeft het distributiecomplex zowel esthetisch als technisch gemoderniseerd en is momenteel het complex verder aan het revitaliseren voor de nieuwe gebruiker Bidfood BV. Het warehouse zal volledig worden voorzien van ledverlichting en nieuwe loadingsdocks. Ook de kantoorruimten zullen volledig worden gerenoveerd.

Status

Verhuurd

Bereikbaarheid

DC Ede is gelegen in de noordoostelijke oksel van rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A30 (Ede-Barneveld). De Randstad, het Ruhrgebied, Antwerpen en Noord-Duitsland (Hamburg) zijn vanaf hier uitstekend bereikbaar.

Over het bedrijventerrein rijden diverse streekbussen waardoor het complex ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op enkele minuten lopen. Per half uur is er een opstapmogelijkheid van en naar NS-station Ede-Wageningen of Veenendaal-De Klomp.

DC Ede

Adres

Newtonstraat 6
6716 BK Ede
Nederland

Metrage

Warehouse: 21.080 m²
Kantoorruimte: 2.077 m²

Locatie