7BE718F50F9F04B1F6E2B4E5095BCAC8.jpg

Distriport Tilburg

Distriport Tilburg is een door ProDelta ontwikkeld grootschalig distributiecentrum gelegen op bedrijventerrein Vossenberg West II. De locatie is uitstekend bereikbaar via weg, water en spoor en is direct gelegen tegenover de Barge Terminal Tilburg. Het complex omvat ruim 62.000 m² warehouse, 8.000 m² mezzanine en 2.000 m² kantoorruimte, verdeeld over zes onderling te combineren units. Het gehele complex is langjarig verhuurd aan XPO Logistics. Distriport Tilburg biedt maximale kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Elementen die dit illustreren zijn o.a. een vrije stapelhoogte van 12,20 meter, een betonnen gevelplint met een hoogte van 2,5 tot 3,5 meter, een ultra vlakke betonvloer (Din 15185), 1 loadingdock per 800 m² bedrijfsruimte. De terreinen zijn ruim van opzet, zodat ook ECO combi’s / LZV’s goed kunnen aandocken.

Status

Verhuurd

Bereikbaarheid

Bedrijventerrein Vossenberg West II is uitstekend bereikbaar via weg, water en spoor. Daarmee is Distriport Tilburg een uniek ontsloten multimodale locatie.

Weg:
Vanuit Noordelijke richting vanaf rijksweg A59, de A261 en de Noordwesttangent.
Vanuit Zuidelijke richting vanaf rijksweg A58 via de nieuwe verlengde Noordwesttangent. Daarnaast is het bedrijventerrein opgenomen in het openbaar vervoersnetwerk.

Water:
Direct naast Distriport Tilburg ligt Barge Terminal Tilburg (BTT) "Dependance Terminal Vossenberg" aan het Wilhelminakanaal. Barge Terminal Tilburg verzorgt dagelijkse afvaarten van Rotterdam naar Tilburg en vice versa. Als inlandterminal heeft BTT de functie van “Extended Gate” voor de Rotterdamse Zeehaven.

Spoor:
Via de Barge Terminal Tilburg is er een directe verbinding met Railport Brabant. Railport Brabant is een belangrijke multimodale schakel die spoorvervoer tussen Tilburg (Brabant) en vele Europese bestemmingen mogelijk maakt. Railport Brabant sluit direct aan op de Brabantroute en ontsluit hiermee Centraal, Zuid en Oost-Europa.

Distriport Tilburg

Adres

Letostraat 29-35, Erebusstraat 9-11
5047 RP, 5047 RN Tilburg
Nederland

Metrage

Warehouse: 62.998 m²
Mezzanine: 7.932 m²
Kantoorruimte: 1.836 m²

Locatie